Site voor Kunst met Bloemen is online!

Hoera! De site van het bedrijf Kunst met Bloemen is online! Na een leuke en creatieve samenwerking met eigenaresse Ellen Hofker zijn we trots op het resultaat. Naast de website heb ik ook het logo en de huisstijl voor Ellen ontworpen. Daarnaast wilde zij ook graag een CRM in het CMS-systeem van haar website hebben, waar ik ook voor heb gezorgd. Zo kan zij eenvoudig haar klanten beheren vanuit 1 systeem.

Van eigenaresse Ellen Hofker ontving ik na afloop onderstaande leuke reactie. Lees meer over het traject en het eindresultaat op de portfolio pagina. 

Een echte aanrader!

Het eindresultaat is prachtig en de website voldoet volledig aan mijn wensen! Ook met het nieuw ontworpen logo ben ik erg blij mee. Eva is enthousiast, gedreven en denkt goed mee. Design Market is een echte aanrader voor andere bedrijven!

Ellen Hofker / Kunst met Bloemen