Zeer plezierig, creatief, vol vertrouwen en stimulerend!

Het meest onderscheidend aan Design Market vind ik het persoonlijke. Eva is er echt voor jou en in een informele sfeer heb ik samen met haar gewerkt aan mijn site, die geen moment niet meer als de mijne voelde. Voor Eva stond ik met mijn site centraal. Bij elk voorstel ging ze uit van mijn visie en huisstijl. Dit onderscheidende vermogen vind ik ook meteen heel positief. Eva sterkt mij als ondernemer. Ze geeft mij een identiteit en daarmee zelfvertrouwen.

Ik omschrijf onze samenwerking als zeer plezierig, creatief, vol vertrouwen en stimulerend. Deze woorden gelden m.i. beide kanten van de samenwerking op. Dat vind ik heel bijzonder. Ik ben ontzettend blij dat Design Market op mijn pad is gekomen. Heerlijk om er een samenwerkingspartner bij te hebben bij wie ik me volledig vertrouwd en gezien voel. Ik laat Design Market niet meer los en beveel Eva oprecht bij iedereen aan.

Caroline Wisse / Eigenaresse Taalenttraining

Caroline Wisse startte in 2011 haar bedrijf ‘Taalenttraining’.  Zij koppelt wetenschappelijk en praktijkonderzoek aan het onderwijs, ontwikkelt lesmateriaal, schrijft blogs, geeft les op een middelbare school, bedenkt nieuwe concepten voor het onderwijs en nog veel en veel meer! Om al haar activiteiten en kennis een online plek te geven, heeft Caroline mij ingeschakeld om haar website te maken.

De huisstijl was vormgegeven door een professioneel grafisch ontwerpster, waardoor ik een vliegende start had bij aanvang van het ontwikkelen van de site. Ik vond het een leuke uitdaging om de huisstijl echt te laten ‘leven’, door veel beweging aan te brengen in de site. Zo groeit er bijvoorbeeld ‘echt’ een plant uit de bloempot op de homepage door middel van animatie. Zulke effecten zijn op diverse plekken terug te vinden op de website. Aangezien Caroline ontzettend veel blogs heeft geschreven (en schrijft), moest hier genoeg ruimte op de website worden ingebouwd. Websitebezoekers kunnen eenvoudig filteren in type blogs, datum en gekoppelde organisatie.

Zeker ook de moeite waard: