Bekijk de website

Pien Rommens van PR Advies heeft mij gevraagd haar website te ontwerpen en ontwikkelen. Het uitgangspunt van de site was haar prachtige logo. Op basis van het logo heb ik het eerste concept ontwerp gemaakt, waar al gauw akkoord op werd gegeven.

In de site is veel gebruik gemaakt van geanimeerde teksten, zodat het een dynamisch geheel is. Daarnaast waren de kernwoorden uit de briefing van Pien ‘rust’, ‘less is more’, ‘overzicht’ en het moest bij haar als persoon passen.

Het eindresultaat is een 100% responsive website, die perfect wordt weergegeven op telefoon, tablet én desktop. De site is overzichtelijk, licht en sluit volledig aan bij het logo van PR Advies.

Geweldige site!

Wat een geweldige site heeft Eva voor mij opgeleverd! Echt helemaal een PienRommens site. Ik kwam bij haar met alleen mijn logo. Met de juiste vragen aan over look & feel had Eva meteen het juiste te pakken. Ze heeft ook geholpen om de structuur van de site helder te krijgen en met pakkende korte tekstje richting te geven. Mijn advies, ga snel met haar aan de slag!

Pien Rommens / Eigenaresse PR Advies

Zeker ook de moeite waard: