Bekijk de website

NVTC Parijs is een school voor Nederlandse en Vlaamse kinderen die in Frankrijk wonen. NVTC had al lange tijd een website online staan, maar deze was nodig aan vervanging toe. De oude website was bijvoorbeeld niet ‘responsive’, wat betekent dat de weergave op smartphones en tablets minder goed was. Daarnaast vond het bestuur van de school het tijd voor een nieuwe look en feel voor de site.

Design Market heeft de site in een volledig nieuw jasje gegoten! Het uitgangspunt voor de site was om het zowel aantrekkelijk te maken voor ouders, als voor kinderen. Dit is natuurlijk een hele uitdaging, aangezien dit twee volledig verschillende doelgroepen zijn. Door de site een goede opbouw en inhoud te geven en dit te combineren met vrolijke foto’s en kleuren van kinderen, is het goed gelukt om beide doelgroepen aan te spreken op de website.

De ontwikkeling van de website was een leuk proces! Ik werd steeds weer verrast met mooie foto’s van kinderen van NVTC en samen met de directrice hebben we de site naar een hoger level getild. Zo heeft Design Market digitale aanmeldformulieren geïntegreerd, een optie ingebouwd voor een meertalige website in de toekomst en een foto-album gemaakt die beschermd is met een wachtwoord in verband met de privacy van de kinderen. NVTC wilde de site zelf graag beheren. Daarom heb ik een uitgebreide handleiding geschreven met alle tips en tools om alles zelf aan te kunnen passen op de site. Zo kan het bestuur zelf nieuwsbrieven plaatsen, formulieren aanpassen, nieuwe foto-albums maken en nog veel meer. Bekijk hieronder een aantal screenshots van het resultaat!

Fijne samenwerking!

Onze website was hoognodig aan vervanging toe. Design Market heeft ervoor gezorgd dat de website een mooie moderne uitstraling heeft gekregen die precies bij onze doelgroep past. Eva is meedenkend, betrokken en probleemoplossend. Naast een hele fijne samenwerking, hebben wij een onwijs gaaf eindresultaat!

Anouk Steemers / Directrice NVTC Parijs

Zeker ook de moeite waard: