Bekijk de website

Martika Roelofs van &MAR is stylist op het gebied van interieur, mode en food. Zij is in 2017 gestart met haar bedrijf en heeft Design Market gevraagd om haar website te ontwerpen en ontwikkelen. Martika zat zelf al vol met ideeën, alleen de uitwerking kon zij zelf niet verwezenlijken. Zij kwam bij mij met een hele duidelijke stijl in haar hoofd, voorbeelden van websites die ze mooi vond en een gezonde portie enthousiasme. Onder het genot van een latte macchiato bij Stan & Co in Arnhem hebben we samen de plannen gesmeed voor haar website, en met resultaat!

Na een mooi creatief traject is de website voor &MAR een feit! De site past bij Martika, is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in beheer. Daardoor kan &MAR elke week zelf blogs plaatsen, afbeeldingen en teksten aanpassen en al haar creativiteit kwijt in haar eigen site.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op https://andmar.nl en laat je verassen!

Al mijn wensen zijn overtroffen

Het belang van een goede website wordt nog vaak onderschat. Ik zocht een bedrijf waar ik de juiste connectie mee had en welke een passende website kon maken voor mijn bedrijf. Design Market heeft al mijn wensen overtroffen. Eva van Design Market is deskundig, enorm flexibel en super creatief in het meedenken in jouw proces! Eva heeft al mijn wensen waargemaakt en overtroffen. Ik kan Design Market aan iedereen aanraden! Dankjewel Eva! 

Martika Roelofs / Eigenaresse &MAR

Zeker ook de moeite waard: