Bekijk de website

Design Market heeft de website voor Leeratelier VLP in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is de website in een volledig nieuw systeem gezet. Dit is voornamelijk gedaan om de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren, zodat Leeratelier VLP zelf te allen tijde wijzigingen kan doorvoeren in de site.

Tijdens het nieuwe ontwerp van de website lag de focus voornamelijk op full-responsive design. Dit betekent dat de website er tot in te puntjes verzorgd uitziet op smartphones, tablets, ipads en computers.  Alle foto’s op de website zijn zelf gemaakt door Leeratelier VLP. Dit zorgde al meteen voor een vliegende start voor het ontwerp, omdat mooie foto’s een must zijn voor iedere website.

In korte tijd is de oude website overzet naar het nieuwe, gebruiksvriendelijke systeem en is de site volledig geoptimaliseerd. Ga naar de website voor het eindresultaat. Daar kan je ook meteen alle leuke dingen zien die Leeratelier VLP doet, zeker een kijkje waard!

Snel goed resultaat

Design-Market heeft snel voor Leer Atelier VLP een mooie en moderne website gemaakt. Wat prettig en opvallend was, is dat Eva zich zeer goed kon verplaatsen in wat onze dienstverlening is en wat belangrijk is voor de bezoekers en klanten. Zij heeft daarbij een goed ‘oog’ voor het bijpassende ontwerp en beeldmateriaal. Dit resulteerde in een creatieve en bij de tijdse website. Binnen het afgesproken budget zijn onze verwachtingen overtroffen. Ook konden enkele kleine aanpassingen direct verwerkt worden. We hopen bij een verdere groei de samenwerking met Eva te kunnen uitbreiden.

André Smits / Leeratelier VLP

Zeker ook de moeite waard: