Bekijk de website

HEB Stijl heeft Design Market ingeschakeld voor de ontwikkeling van een website. HEB Stijl focust zich op de styling van huizen en bedrijven, en hoe kan je dat nou beter visualiseren dan op een goede website? Van elk afgerond project laten Monique en Miranda van HEB Stijl professionele foto’s maken, dus de nieuwe website is een mooi platform om deze beelden te delen én te laten zien wat ze in huis hebben.

De website bevat een uitgebreid portfolio voor alle projecten van HEB Stijl. Monique en Miranda kunnen hier zelf snel en eenvoudig projecten aan toevoegen. Het CMS aan de achterkant van de website is zo ingericht, dat ze alles zelf kunnen aanpassen of toevoegen. Zodoende hebben ze de website volledig zelf in beheer, wat ook de wens was.

Het logo was het uitgangspunt van de visuele ontwikkeling van de site. De kleuren en vormen komen herkenbaar terug op verschillende plekken. Ook is het lettertype uit het logo gebruikt voor de koppen op de website, wat zorgt voor meer herkenbaarheid. Naast een online platform, is de website ook een visueel uitgangspunt voor andere uitingen, zoals visitekaartjes, flyers en advertenties.

Servicegerichte aanpak!

Een hele prettige samenwerking en servicegerichte aanpak met als eindresultaat een mooie website!

Monique Huis in 't Veld & Miranda Jansen / HEB Stijl

Zeker ook de moeite waard: