Bekijk de website

Design Market heeft de website voor Hans Eten & Drinken mogen verzorgen. De website die eigenaar Hans Wallert voorheen had was verouderd. Dit was duidelijk te zien doordat de website niet responsive was. Dit betekent dat de site niet automatisch werd aangepast voor devices als smartphones en tablets.

Onder het genot van een heerlijke latte macciato @ Hans Eten & Drinken hebben Hans en ik zijn wensen besproken. Hij liet mij erg vrij in het ontwerp, waardoor ik echt ‘from scratch’ kon werken.

De focus van de website ligt op gebruiksvriendelijkheid. De websitebezoeker moet zo snel mogelijk de contactgegevens, het menu en een sfeerimpressie zien. Daarom is bovenin de website duidelijk te zien wat de openingstijden zijn en kun je direct navigeren naar het menu.

Omdat het menu van Hans Eten & Drinken regelmatig wijzigt (ivm seizoensproducten), moest Hans de site zelf eenvoudig kunnen aanpassen. Door het gebruiksvriendelijke beheersysteem en een uitgebreide handleiding gaat dit vlekkeloos. Hans kan dus wekelijks het menu zelf aanpassen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus bekijk hieronder de beelden, of ga naar de website om het resultaat te bewonderen!

Goede kwaliteit en samenwerking!

Via via hebben Eva en ik elkaar ontmoet. Zij speelt in het hockeyteam dat ik sponsor met HANS Eten en Drinken. In ruil voor de sponsoring komen de dames geregeld borrelen en of eten. Tijdens een etentje kwamen we erop dat ik een verouderde website had en dat deze wel een goede update kon gebruiken. HANS Eten en Drinken werkt graag met plaatselijke ondernemers en gaat graag de samenwerking aan. Eva met Design Market staat hier ook voor open. Ik heb een zeer positieve ervaring aan de samenwerking overgehouden. We hebben een paar keer contact gehad over hoe de website er uit moest zien, wat ik er graag op wilde hebben en welke functies deze moest hebben. De vertaling van papier naar website heeft Eva super goed gedaan, ze leeft zich goed in en heeft een goede eigen inbreng in de wensen van haar klanten. Daar ik niet handig ben met computers hoef ik maar te bellen of te mailen en ze helpt mij waar nodig. De positieve reacties van mijn gasten zijn het bewijs dat het resultaat er mag wezen. Design Market staat voor kwaliteit en goede samenwerking.

Eva Bedankt!

Hans Wallert / Eigenaar Hans Eten & Drinken

Zeker ook de moeite waard: