Bekijk de website

EZ LED Light Solutions heeft aan Design Market gevraagd om de website te optimaliseren. Er stond een frame van een website, maar Jeroen Rooke (Eigenaar) was niet tevreden. Na een goede briefing van alle wensen en behoeften ben ik van start gegaan. Toen ik de eerste pagina had geoptimaliseerd legde ik deze voor aan EZ LED. Na akkoord is de website op basis van die vormgeving verder geoptimaliseerd. Het resultaat is een overzichtelijke, lichte website met alle benodigde informatie binnen handbereik. Ook zijn er veel dynamische elementen verwerkt in de site, wat zorgt voor een futuristische look.

Design Market verzorgt ook het beheer van de website, wat betekent dat er wekelijks een update wordt uitgevoerd en dat EZ LED onbeperkt tekstuele en visuele aanpassingen kan laten doorvoeren.

Creatieve duizendpoot

Ik was precies op zoek naar iemand zo als Eva: iemand die alles voor EZ Led tot in de puntjes zou verzorgen: van website tot marketing en design. Design Market is de perfecte partner voor het MKB, omdat zij binnen no-time een professionele huisstijl met een breed scala aan middelen kan neerzetten. Petje af!

Jeroen Rooke / Eigenaar EZ LED Light Solutions

Zeker ook de moeite waard: