Bekijk de website

Julian Droog van het Bedrijf Redactie Droog heeft Design Market ingeschakeld voor zijn logo en website. Als schrijver schrijft hij onder andere voor VICE Sports, AD Sportwereld, Voetbal International, Algemeen Dagblad en meer.

Voor de start van de site kreeg ik ‘carte blanche’ van Julian. Het eerste concept van het logo en de site sloeg meteen de spijker op zijn kop. De kleuren, stijl en sfeer sloten goed aan bij Julian als persoon en het merk Redactie Droog.

In de site is een interactieve landkaart opgenomen, omdat Julian veel reist voor zijn artikelen. Met deze interactieve landkaart kunnen websitebezoekers in een oogopslag zien wat hij waar heeft geschreven en voor welke opdrachtgever. Het systeem achter de website is erg gebruiksvriendelijk ingericht, waardoor Julian zelf eenvoudig artikelen kan toevoegen en wijzigen. Neem vooral eens een kijkje op de site!

Al mijn wensen zijn overtroffen

Ik heb allemaal losse ideeën en wensen neergelegd, waarna Eva de vrije hand kreeg. Die werkwijze is een absolute aanrader. Eva heeft er een fraaie website van gemaakt, met allerlei functionaliteiten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Bovendien was de samenwerking erg prettig.

Julian Droog / Eigenaar Redactie Droog

Zeker ook de moeite waard: