Bekijk de website

Arnold Leenheer en Eric van Berkel van Rambla B.V. hebben Design Market gevraagd hun website te vernieuwen. Naast een visuele opfrisser, kreeg het bedrijf ook een andere positionering, waardoor de site ook inhoudelijk een make-over heeft gekregen.

De kleur paars komt subtiel terug op de website, maar in combinatie met wit- en grijstinten blijft het een overzichtelijk en rustig geheel. Er is veel gebruik gemaakt van omlijnde iconen, waardoor de gebruikers eenvoudig door de website heen worden geleid. Er is bewust gekozen voor een zogenoemd ‘hamburger’ menu rechtsboven de website. Dit zorgt voor een moderne en rustige look & feel. Het menu komt precies overeen met het menu op de mobiele website. Alle pagina’s zijn volledig geoptimaliseerd per device: tablet, telefoon en computer. Dit betekent dat sommige elementen wel te zien zijn op een computer, zoals een afbeelding, maar op dezelfde pagina op een telefoon kan deze afbeelding weggelaten zijn, om het beter leesbaar te houden.

Eric en Arnold kunnen zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen wijzigen in het gebruiksvriendelijke CMS achter de website.

Frisse, heldere, warme wijze van communiceren

Wij, Arnold Leenheer en ik, Eric van Berkel hebben fijn en goed samengewerkt met Eva Dortmans van Design Market. Zij heeft ons geholpen een, naar onze mening, prachtige website te maken voor Rambla B.V. Eva kenmerkt zich door een frisse, heldere, en gelijk ook warme, wijze van communiceren. Zij wist ons met ‘zachte harde’ hand telkens een stap verder te brengen. Eva houdt van duidelijke afspraken en houdt zich daaraan. Zij heeft met haar creativiteit en vakmanschap onze wensen en verlangens weten weer te geven in onze website. Wij bevelen Eva met haar Design Market dan ook van harte aan.

Eric van Berkel / Eigenaar Rambla

Specificaties

  • Responsive design
  • Eenvoudig in gebruik
  • Hamburger menu
  • Aparte pagina’s voor telefoon
  • Aparte pagina’s voor tablet
  • Uniek ontwerp van omlijnde iconen
  • Bewegende elementen
  • Google-vriendelijk

Zeker ook de moeite waard: