Ellen Hofker van Kunst met Bloemen maakt prachtige zijden boeketten. Zij is al een aantal jaar succesvol bezig met haar business. Het enige dat nog ontbrak was een professionele huisstijl en een website waarin al haar prachtige kunstwerken goed naar voren kwamen. Met die vraag kwam Ellen bij Design Market uit.

Samen hebben we overlegd over de functionaliteiten die de website moest bevatten en het doel van Ellen met haar website. Verder kreeg ik de vrije hand wat betreft het ontwerp. Het traject startte met het ontwerpen van het logo, dat uiteindelijk ook de basis heeft gevormd voor de huisstijl en de site. Tijdens het proces heb ik regelmatig contact gehad met Ellen, wat leidde tot een soepele en creatieve samenwerking. 

Een impressie van het eindresultaat is hieronder te zien! Een tijdloos logo dat mooi aansluit bij Ellen’s boeketten én een overzichtelijke, kleurrijke website waarin de prachtige producten van Ellen goed tot zijn recht komen. De website is specifiek aangepast op smartphones, tablets en natuurlijk desktops. Per device is gekeken hoe alle elementen het beste naar voren kwamen, wat leidde tot 3 unieke ontwerpen. Nieuwsgierig geworden naar de hele website? Neem dan eens een kijkje op www.kunstmetbloemen.nl en word verwend met een mooie site en vooral prachtige zijden boeketten! Denk je nou, hé dat wil ik ook?! laten we dan eens koffie drinken

 

Een echte aanrader!

Het eindresultaat is prachtig en de website voldoet volledig aan mijn wensen! Ook met het nieuw ontworpen logo ben ik erg blij mee. Eva is enthousiast, gedreven en denkt goed mee. Design Market is een echte aanrader voor andere bedrijven!

Ellen Hofker / Kunst met Bloemen
Bekijk de website

Zeker ook de moeite waard: