Bekijk de website

Design Market heeft voor 030 Advocatenkantoor uit Utrecht een eenvoudige, zakelijke website en logo ontwikkeld. De opdrachtomschrijving van eigenaresse Merlijn van Keulen was helder: het moest een eenvoudige, zakelijke uitstraling hebben met weinig poespas. Belangrijk was wel dat de site op alle verschillende devices, zoals smartphones en tablets goed leesbaar zou zijn. Daarom is onderstaande full-responsive website het resultaat van een efficiënte samenwerking tussen Design Market en 030 Advocatenkantoor!

Naast het design gedeelte is Design Market ook verantwoordelijk voor de hosting en het beheer van de website. Dit houdt in dat 030Advocatenkantoor full-time service ontvangt van Design Market. Als er technische problemen ontstaan of er wijzigingen moeten worden doorgevoerd, bijvoorbeeld tekstueel of visueel, staat Design Market op ieder moment van de week klaar.

Logo ontwerp door
Design Market


Snelle vertaalslag 

Eva heeft snel door wat een klant wenst en kan dat goed vertalen naar haar vakgebied. Ze heeft voor mijn nieuwe kantoor de huisstijl bedacht en een compleet nieuwe website, ik ben meer dan tevreden!

Merlijn van Keulen / Eigenaar 030Advocatenkantoor

Zeker ook de moeite waard: