Bekijk de website

Design Market heeft de website voor de VOMI Academie ontworpen en ontwikkeld. Ook is de hele huisstijl vernieuwd. De huisstijl is ook doorgevoerd in andere middelen, zoals visitekaartjes, PowerPoint presentaties, studiemateriaal en de brochure die 2x per jaar wordt uitgegeven. 

Naast het ontwerp van de website, beheert Design Market de website ook. Dit betekent dat ik wekelijks nieuwsberichten schrijf en plaats op de site, nieuwe trainingen toevoeg, wijzigingen doorvoer en reacties van klanten toevoeg. Aan het eind van elke maand maak ik een rapportage van de websiteresultaten. Op basis van deze rapportages wordt de site continu geoptimaliseerd.

Full service, van tekst tot beeld, meten en marketing

Design Market heeft voor de VOMI Academie de hele website ontwikkeld. Van een aanmeldformulier voor onze deelnemers, tot het design, call to action buttons en het schrijven van webteksten.

Onze websiteresultaten zijn aanzienlijk verbeterd na het introduceren van de nieuwe website. Het bouncepercentage is met meer dan 20% verminderd en het aantal bezoekers per maand is gestegen met 15%.

Eva maakt wekelijks updates en backups van de site. Ook ontvangen wij maandelijks een rapportage van de websitersultaten uit Google Analytics. Op basis hiervan optimaliseert zij de website continu.

Al met al dus enorm tevreden!

Eric van Sadelhoff / Directeur VOMI Academie