Aangenaam!

Hi!

Mijn naam is Eva Dortmans, 23 jaar uit Arnhem. In 2017 heb ik mijn studie Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond, waardoor ik mijzelf Bachelor of Communications mag noemen. Toen ik klaar was kon ik ein-de-lijk mijn droom waar gaan maken: een eigen bedrijf op het gebied van design en marketing. Vanuit deze droom is Design Market ontstaan. Mijn achtergrond ligt bij marketingcommunicatie, maar mijn grootste passie is (web)design. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen, zoals brochures, websites, logo’s en meer! Doordat ik ben opgeleid als marketingstrateeg, kan ik bedrijven ook goed advies geven over middeleninzet, marketingdoelstellingen en nieuwe trends.

Doel van designmarket

Bedrijven voorzien van een volledig pakket van grafische, online en marketing diensten. Ideaal voor bedrijven in het mkb die zelf geen communicatiemedewerker in dienst hebben, maar zich wel beseffen dat structurele, professionele en originele communicatie een must is anno 2017. 

Dit bieden de anderen écht niet…

► BETAALBAAR

Dit is natuurlijk altijd een subjectief begrip, maar de diensten en producten die ik aanbied vind je niet snel voor zulke scherpe prijzen. Mijn uurtarief is € 40,- per uur en voor projecten als het bouwen van een website of het ontwerpen van een brochure werk ik met vaste prijs afspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

► CREATIEF

Ik werk op basis van een goede briefing door middel van een persoonlijk gesprek. Als ik de input van jou heb ontvangen, gaat mijn motor aan en begint het creatieve proces. Dit proces koppel ik vaak terug door een moodboard, kleurenpalet, voorbeeld webpagina, huisstijlhandboek et cetera.

► JONG & VERNIEUWEND

Design Market is altijd op de hoogte van nieuwe trends. Deze trends worden regelmatig verwerkt in nieuwe middelen en ontwerpen. Ook ben ik altijd up-to-date wat betreft social media en ben ik hier zelf ook erg actief op. Dus ben je op zoek naar frisse wind door je (social) mediabeleid, mediamix of strategie? Neem eens contact op.

► BETROKKEN & PERSOONLIJK

Ik waardeer het zelf altijd erg als bedrijven mij persoonlijk benaderen, daarom is dit een erg belangrijk doel van Design Market. Als je niet tevreden bent met het resultaat, tussentijds wil sparren of onverwachts een storing hebt op je website, kun je me altijd bellen, appen, mailen of contact opnemen via social media.

EIGENLIJK MOETEN WE GEWOON EENS AFSPREKEN, VIND JE NIET? 

 

CONTACT