Aangenaam!

– Mijn naam is EVA DORTMANS – ik groeide op tussen de bossen van VELP (GLD) en vestigde later in ARNHEM – studeerde COMMUNICATIE aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) waar ik leerde merken strategisch naar een HOGER PLAN te tillen – ontwikkelde mijzelf buiten deze studie om tot TECHNISCHE alleskunner – in combinatie met een CREATIEF brein en een COMMERCIEEL oog stelde deze opgedane kennis mij in staat tot het opzetten van DESIGN MARKET – welke naam voort komt uit de veelzijdigheid aan MOGELIJKHEDEN –  van BROCHURES, tot WEBSITES, SOCIAL MEDIA plannen, LOGO’S en MEER, vormt Design Market jouw perfecte BRAND STYLIST

Doel van designmarket

Als je creativiteit, marketing en kennis van techniek combineert kom je uit bij Design Market.

Met een passie voor al deze begrippen stel ik als brandstylist het doel om bedrijven en merken te voorzien van structurele, professionele en originele communicatie.

WAAROM DESIGN MARKET?

► BETAALBAAR & DUIDELIJK

Ik wil mooie middelen en producten kunnen bieden voor scherpe prijzen die je niet snel bij anderen zult vinden. Een toegankelijke investering in jouw merk of product die uiteindelijk veel zal gaan opleveren. Bij de meeste projecten, zoals websites en brochures, werk ik met vaste prijsafspraken zodat je precies weet waar je aan toe bent.

► CREATIEF & COMMERCIEEL

Ik werk op basis van een goede briefing door middel van een persoonlijk gesprek. Als ik de input van jou heb ontvangen begint het creatieve proces. Aan de hand van bijvoorbeeld moodboards en kleurenpaletten creëer ik een algemeen plan dat ik vervolgens omzet in iets concreets.  Als communicatie specialist wordt dit uitgewerkt op een marketing strategische wijze en met full focus op jouw doelgroep.

► JONG & VERNIEUWEND

Als brandstylist ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Met een frisse blik worden deze vanuit een originele invalshoek verwerkt in nieuwe middelen en ontwerpen. Dit geldt ook voor je (social) mediabeleid, media mix of strategie. Up-to-date en origineel zijn is belangrijker dan ooit in deze tijd. Dit kun je aan mij overlaten zodat jij zelf op andere dingen kunt focussen. Sit back and relax!

► GET IN TOUCH

Ik weet dat ik iets goed doe wanneer bedrijven míj benaderen, het is de kracht van mond-tot-mond-reclame… Dit is dan ook een belangrijk streven van Design Market. Ik wil goed werk afleveren. Dus; heb je een onverwachte storing, wil je tussendoor even sparren, of ben je niet tevreden met een resultaat? Je kunt me altijd bereiken. Ik streef naar kwaliteit én een fijne samenwerking.

 

DAAROM DUS…
EIGENLIJK MOETEN WE GEWOON EENS AFSPREKEN, VIND JE NIET? 

 

KOFFIE!

@designmarketnl instagram

Instagram has returned invalid data.