Aangenaam!

Mijn naam is Eva Dortmans, 23 jaar uit Arnhem. In 2017 heb ik mijn studie Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond, waardoor ik mijzelf Bachelor of Communications mag noemen. Toen ik klaar was kon ik ein-de-lijk mijn droom waar gaan maken: een eigen bedrijf op het gebied van design en marketing. Vanuit deze droom is Design Market ontstaan. Mijn achtergrond ligt bij marketingcommunicatie, maar mijn grootste passie is (web)design. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in mooie middelen, zoals brochures, websites, logo’s en meer! Doordat ik ben opgeleid als marketingstrateeg, ontwerp ik alles vanuit een commercieel oogpunt met full focus op jouw doelgroep.

Doel van designmarket

Bedrijven voorzien van een volledig pakket van grafische, online en marketing diensten. Ideaal voor mkb’ers en zzp’ers die zelf geen communicatie of design medewerker in dienst hebben, maar zich wel beseffen dat structurele, professionele en originele communicatie een must is anno 2017. Op zoek naar zo’n totaalpakket? Tijd voor koffie!

Dit bieden de anderen écht niet…

► BETAALBAAR

Dit is natuurlijk altijd een subjectief begrip, maar de diensten en producten die ik aanbied vind je niet snel voor zulke scherpe prijzen. Bij de meeste projecten, zoals websites en brochures, werk ik met vaste prijsafspraken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Fijn toch?

► CREATIEF

Ik werk op basis van een goede briefing door middel van een persoonlijk gesprek. Als ik de input van jou heb ontvangen, gaat mijn motor aan en begint het creatieve proces. Dit proces koppel ik vaak terug door een moodboard, kleurenpalet, voorbeeld webpagina, huisstijlhandboek et cetera.

► JONG & VERNIEUWEND

Design Market is altijd op de hoogte van nieuwe trends. Deze trends worden regelmatig verwerkt in nieuwe middelen en ontwerpen. Ook ben ik altijd up-to-date wat betreft social media en ben ik hier zelf ook erg actief op. Dus als je op zoek bent naar frisse wind door je website, (social) mediabeleid, mediamix of strategie, kan je nu stoppen met zoeken en rustig gaan relaxen.

► LET’S CONNECT

Ik waardeer het zelf altijd erg als bedrijven mij persoonlijk benaderen, daarom is dit een erg belangrijk doel van Design Market. Als je niet tevreden bent met het resultaat, tussentijds wil sparren of onverwachts een storing hebt op je website, kun je me altijd bellen, appen, mailen of contact opnemen via social media.

 

 

EIGENLIJK MOETEN WE GEWOON EENS AFSPREKEN, VIND JE NIET? 

 

CONTACT

@designmarketnl instagram

Something is wrong.
Instagram token error.